Lidköpings Tennisklubb

Välkommen till en förening med stor ungdomsverksamhet och serielag i de högre divisionerna.

Lidköpings Tennisklubb

Klubben bildades 1912 och har ca 500 medlemmar. Anläggningen består av 5 hardcourt tennisbanor och en padelbana inomhus samt 3 tennisbanor (grus) och en padelbana utomhus. Klubben riktar sig till både bredd- och elitverksamhet och har ca 250 barn och ungdomar i träning, ca 100 personer i vuxengrupper, och både herr- och damlag som spelar i de högre divisionerna. Vår moderna anläggning hittar ni bakom Lidköping Sparbanken Arena i centrala Lidköping.

Hos oss hittar ni träningsgrupper för alla åldrar, ifrån nybörjare till tävlingsgrupper. All träning sker med utbildade tränare som jobbar i klubben.

Du behöver inte vara medlem för att hyra banor men som medlem får du ett rabatterat pris.

Lidköpings Tennisklubb samarbetar med De la Gardiegymnasiet (NIU) som har en stor verksamhet i vår anläggning.

Publ.
25/3

Summer Camps 2024!

Anmäl dig här via Matchi

Läs mer
Publ.
22/3

SO TOUREN Minitennisfest i Arena Vänersborg

Arenatennisen är till mini-, midi- och maxispelare & spelas i poolspelsformat vilket innebär att alla får spela flera matcher. För alla mellan 6-12 år! Klicka in här för länk till anmälan.

Läs mer
Publ.
2/2

PACE POPUP i LTK-hallen

Läs mer

LTK-kortet

Du har väl inte missat att köpa årets LTK-kort med superbra erbjudanden i våra lokala butiker och företag? Inte nog med att ni får bra rabatter, ni är även med och sponsrar vår stora ungdomsverksamhet här i Lidköping.

Mer information

kansli@lidkopingstk.com

Adress:

Mellbygatan 52

531 51 Lidköping

Google Maps